logo

Sjieke Afhaal menu
week 26,27 en 28 November.

Voorgerechten

Gemarineerde zalm met venkelsalade 12.50

Tonno del chianti, huisgemaakt hammetje (pulled-pork) mety pittige dressing 12.50

Vitello tonnato 11.00

Quiche met witlof, peer en gorgonzola 7.50

Melanzane all Forno 7.50 ♣

 

Pasta gerechten

Lasagna met kalfsgehakt, spinazie en pistache noten 11.00

Cannelloni Vega, gevuld met Pompoen, spinazie, ricotta en dragon 10.00 ♣

Cannelloni Carne, gevuld met rundvlees en groenten 10.00

Cannelloni Pesce, gevuld met scampi, venkel, tomaat en ricotta 14.50

Tagliatelle al Coniglio, konijn met funghi porcini 14.50

Ravioli Spinaci, gevuld met ricotta, spinazie en kruidige tomatenssaus 13.00 ♣

Soepen

Kreeftensoep 500 ml 15.00

Kreeftensoep 1 ltr 25.00

Knolselderijsoep 500 ml 7.50

Aardappelsoep met vleugje truffel 7.50

voorgerechten vegetarisch

Knolselderijsoep 500 ml met truffel 7.50 

Melanzane al Forno 7.50   

Quiche met witlof, peer en gorgonzola 7.50     

hoofdgerechten

Kabeljauw gegaard in olijfolie met verse tomaat, basilicum en puree 17.50

Zachtgegaarde Kalfswang in truffeljus met een garnituur van aardappel en verse groentjes 19.00

Zachtgegaard Lamshiel met honing, tijm en kerrie-jus geserveerd met groenten en puree 17.50

Desserts

‘Stijns’ Cheese cake 6.00

Panna Cotta 5.00

Tiramisu 5.00

 

Zuurdesembrood

om thuis af te bakken 5.00

Sluit Menu