Passie voor Italië

Sjieke Kookworkshops

Kookworkshops
U zult versteld staan van uw eigen kook kunsten. Samen een middag koken, team-work is het sleutelwoord, tenslotte bereidt u met een aantal collega’s, familie of vrienden een 3- of 4 gangen menu, diverse Anti Pasti of leert u de geheimen van verse Pasta maken.

Vaak moet er voor een personeelsfeest bij bedrijven de keuze gemaakt worden: met of zonder partner? Het Sjiek Koopunt heeft hiervoor een oplossing! U bereidt samen met uw collega´s een heel menu, en beleeft een vaak hilarische dag. ´s Avonds worden de partners uitgenodigd, en dineert u gezellig in het sfeervolle kelderrestaurant, bij goed weer op het terras.

Natuurlijk is ieder team verantwoordelijk voor de afwerking van het gerecht dat zij gekookt hebben.

Zoals gezegd, u zult versteld staan van uw eigen kwaliteiten! Natuurlijk wordt u niet aan uw lot overgelaten. U zult met raad en daad bijgestaan worden door de chef van het Sjiek Kookpunt. Hij zal u niet alleen de kneepjes van het vak laten zien, maar ook zeker laten proeven!

Kinder kookworkshop
Een compleet verzorgde en onvergetelijke middag voor kinderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.