Sjieke Afhaal menu van 25, 26 en 27 Februari .

Donderdag
15:00-19:00 uur
Vrijdag
15:00-19:00 uur
Zaterdag
13:00-19:00 uur
Voorgerechten
Melanzane al Forno 7.50
Quiche met courgette, cherrytomaatjes en kaas 7.50
Vitello Tonnato  dun gesneden kalfslende op tonijncreme 11.00
Tartaar van tonijn met olijfolie en sinaasappel 14.50
Insalata tonno del Chianti, pulled pork en rode peperjam 12.50
 
Soepen
Broccolisoep met kalfsballetjes en salie 500 ml 7.50
Knolselderijsoep 500 ml 7.50
Kreeftensoep 500 ml 13.50
Kreeftensoep 1000 ml 25.00
Pastagerechten
Huisgemaakte ravioli gevuld met kalfsvlees waarbij een tomaten-paprika saus 12.50
Lasagna met kalfsgehakt, spinazie en pistachenoten 11.00
Vegetarische lasagne 11.00
Cannelloni gevuld met ricotta, scampi en venkel geserveerd met een saus van zeevruchten 14.50
Spaghetti Puttanesca, met tomaat, ansjovis, kappertjes en olijven 13.50
Hoofdgerechten
Saltimbocca, kalfslende opgerold met Parmaham en salie met tomatensaus en garnituur van aardappel en groenten 18.50
Kalfswang in truffeljus en groenten garnituur 19.00
Kabeljauw gegaard in olijfolie met tomaat, knoflook, basilicum en saffraanpuree 17.50
Dolci
Desserts 
Zoet 
Kaas 
Panna Cotta 5.00
Tiramisu 5.00 
Cheesecake met sinaasappel 6.50
Kaasplank met laurierstroop  10.00

 

samen delen:

Borrelplankje met diverse Italiaanse vleeswaren, olijven, tapenade, crostini, gegrilde groenten en kaas per 2 personen. 19.50